Atenţie, şoferi! Poliţia Rutieră e………….pe urmele voastre!

Începând de ieri şi până pe 23 august, poliţiştii de la rutieră desfăşoară o amplă acţiune , ce are ca principal scop combaterea încălcării normelor legale în vigoare privind regimul de viteză de către conducătorii auto, atât în localităţi cât şi în afara acestora.
Acţiunile se vor desfăşura zilnic, pe drumurile de pe raza municipiului şi judeţului Iaşi, în localităţi şi în afara acestora (D.E. 583, D.E. 85, D.N. 28, D.N. 28B, D.N. 24C) în perioada mai sus arătată, ocazie cu care se vor folosi aparatele de supraveghere video a traficului şi măsurare a vitezei (radar), montate în sistem cascadă, urmărindu-se şi constatarea altor abateri în afara vitezei, cum ar fi: nerespectarea obligativităţii de a purta centura de siguranţă (casca de protecţie), folosirea telefoanelor mobile, traversări neregulamentare etc.
Cu ocazia acţiunii se vor urmări :nerespectarea regimului legal de viteză, în localităţi şi în afara acestora, neportul centurii de siguranţă, pietonii care nu respectă regulile de traversare sau deplasare, existenţa verificărilor tehnice în termenul de valabilitate, dotarea autovehiculului cu trusă medicală de prim ajutor, stingător de incendii, triunghiuri reflectorizante , respectarea normelor legale privind prioritatea de trecere, depăşirea, modul de încadrare în intersecţii, consumul de alcool , constatarea de infracţiuni la regimul circulaţiei şi de altă natură.
IONELA CHELARIU, 18 august

Reclame

One response to this post.

  1. Citind despre camere de supraveghere mi-am amintit ca trebuie sa imi instalez si eu una, dar cu criza asta 😦

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: