“Poliţiştii îi mulţumesc lui B.Alin, urmărit internaţional, care s-a prezentat la poliţie pentru eliberarea unui cazier judiciar”

Un urmărit internaţional a pus la încercare vigilenţa poliţiştilor ieşeni

Deşi ştia că este condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare pentru politiatâlhărie şi dat în urmărire internaţională, un tânăr de 23 ani a vrut să testeze vigilenţa poliţiştilor ieşeni, prezentându-se la Serviciul Cazier Judiciar, solicitând eliberarea unui cazier judiciar, fiindu-i necesar pentru şcoala de şoferi.

“La de 04.09.2009, orele 10.00, la ghişeul Cazier Judiciar din cadrul I.P.J. Iasi, s-a prezentat o persoană care a solicitat eliberarea unui cazier judiciar, ocazie cu care s-a constatat că acesta figurează ca urmărit internaţional.B. Alin, de 23 de ani, din Iaşi, era urmărit internaţional pentru faptul că se sustrăgea de la executarea pedepsei de 3 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri l-au reţinut şi introdus in Penitenciarul Iaşi pentru ispăşirea pedepsei”, se arată într-un comunicat al IPJ Iaşi.

Tânărul, care era plecat de 2 ani în Italia, a declarat poliţiştilor că ştia de faptul că este condamnat şi s-a întors în România pentru a urma cursurile unei şcoli de şoferi. În acest sens s-a prezentat la Poliţie pentru eliberarea unui cazier judiciar, crezând că nu va fi depistat.

IONELA CHELARIU

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: