Primarul Iaşului uită de funcţia pe care o deţine atunci când îi vin mai marii din PSD

De acest aspect îl acuză pe primarul reales,  senatorul PDL Dumitru Oprea, fiind indignat de faptul că vineri, 25 septembrie, primarul Iaşului a fost atât de preocupat de vizita şefului PSD, Mircea Geoană, încât a uitat de funcţia pe care o deţine, de îndatoriri, de interesele ieşenilor, refuzând orice întrevedere cu excelenţa sa Pieter Andries Swanepoel, ambasadorul Africii de Sud la Bucureşti.

„Dialogul şi parteneriatul cu reprezentanţii diferitelor ţări, mai cu seamă cu ambasadorii lor, sunt câteva căi de atragere a investiţiilor străine în Iaşi.

Primarul Iaşului se pare că este indiferent la o asemenea perspectivă, din moment ce, ocupat fiind cu vizita şefului lui de partid, nu a găsit câteva minute libere şi a refuzat întâlnirea cu Ambasadorul Africii de Sud. Pentru primarul Nichita sunt mai importante interesele de partid, decât interesele ieşenilor.

Dar, avem noroc să fie oameni care mai poartă de grijă oraşului. De aceea, mulţumim viceprimarului Gabriel Grigore care, în zilele lui de concediu fără plată, a dat curs invitaţiei de a participa la discuţii cu Ambasadorul venit ieri la Iaşi.

Îi aducem aminte primarului, şi pe această cale, că a fost ales să asigure dezvoltarea municipiului şi nu să fie prezent doar la televizor şi la întâlnirile cu şefii lui de partid”, se arată într-un comunicat din partea biroului senatorial Dumitru Oprea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: