Şi poliţiştii se bat…..

Un agent de la Poliţia Rutieră Iaşi a fost implicat într-un scandal stradal,miercuri seară, în faţa unui bar din Tătăraşi.

În urma unui apel la 112, lucrătorii Secţiei 4 Poliţie au fost sesizaţi de către M.Andrei, în vârstă de 24 ani,  cu privire la faptul că a fost agresat fizic în faţa unui bar de pe raza secţiei.O patrulă de poliţişti ajunsă la locul faptei a identificat victima care a

relatat că a avut un conflict cu agentul de poliţie T.Cosmin, de 27 ani, din Iaşi, prieten cu el, care l-a lovit cu pumnul peste faţă.

M. Andrei a depus plângere, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire, urmând ca dosarul să fie declinat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Agentul este angajat al Biroului Poliţie Rutieră Iaşi, iar în momentul conflictului se afla în timpul liber. Cei doi au fost sancţionaţi conform Legii nr.61/1991, pentru provocare şi participare la scandal. În conflict nu au fost implicate alte persoane.

Având în vedere comportamentul necorespunzător al agentului de poliţie neconform cu deontologia profesională, prin care se aduce atingere imaginii instituţiei, s-a dispus cercetarea prealabilă a cestuia în regim de urgenţă, urmând ca după finalizare, conducerea I.P.J. Iaşi să dispună măsuri legale corespunzătoare pe linie disciplinară.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi se dezice de astfel de comportamente care sunt în totală contradicţie cu normele ce  trebuie respectate de cei angajaţi să aplice legea”, se arată într-un comunicat al IPJ Iaşi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: