Spune NU violenţei asupra femeilor!

În perioada 25 noiembrie – 10 decembrie a.c., Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ)Iaşi, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în parteneriat cu Fundaţia pentru Sănătatea Familiei şi Comunităţii derulează o serie de activităţi de informare şi sensibilizare a populaţiei privind fenomenul violenţei asupra femeii.

Scopul evenimentului este acela de aducere în atenţia publică a implicaţiilor fenomenului violenţei asupra femeilor, precum şi necesitatea eficientizării legislaţiei în domeniu.

Poliţiştii de proximitate, dar şi cei din mediul rural vor distribui calendare de buzunar  cu mesajul campaniei şi, prin discuţiile cu membrii comunităţii, vor trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte consecinţele acestui fenomen cu implicaţii grave mai ales în cadrul familiei.

 

Reclame

One response to this post.

  1. Posted by adrian on noiembrie 25, 2009 at 9:36 am

    ADRIAN … ESTE O CAMPANIE BUNA DAR MAI BINE SAR PUNE SI VIOLENTA ASUPRA BARBATILOR CA SI EI SUNT VICTIME ALE VIOLENTEI DOMESTICE .FEMEILE AR TREBUI SA O LASE MAI MOALE CU GURITA SI SA APRECIEZE EFORTUL BARBATILOR PRIN MUNCA LOR SI PTR A ASIGURAREA CAMINULUI SI A VIETII DE ZI CU ZI .FRUMOS ARTICOL.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: