4.892 de misiuni îndeplinite de jandarmii ieşeni în anul 2009

În anul 2009 Inspectoratul de Jandarmi Judeţean(IJJ) Iaşi a îndeplinit misiunile şi sarcinile încredinţate în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare, acţionând pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, asigurarea pazei şi protecţiei instituţionale la obiectivele din competenţă, a transporturilor speciale şi de valori, implementarea unor noi standarde operaţionale în conformitate cu misiunile încredinţate, participarea în comun cu alte instituţii, la acţiuni pe diferite linii de activitate.

Potrivit bilanţului, eficienţa misiunilor organizate şi executate se reflectă în situaţia infracţională şi contravenţională de la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Iaşi.Astfel, bilanţul  la sfârşit de an al jandarmilor ieşeni arată că în acest an au executat 4.892 de misiuni şi au sancţionat  5.110 persoane, valoarea totală a sancţiunilor aplicate ridicându-se la 901.916 lei.

„ În anul 2009 Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Iaşi a executat 4.892 de misiuni, dintre care : 1.825- menţinerea ordinii publice, 252 – asigurarea ordinii publice, 348-restabilirea ordinii publice şi 2.467-în cooperare cu alte instituţii. De asemenea, în anul 2009 jandarmii au sancţionat 5.110  persoane , au prins 171 de infractori , 624 de persoane au fost conduse la poliţie şi 4.600 mandate de aducere executate, cu 1400 de mandate mai mult comparativ cu anul 2008”, a declarat cpt. Mihai Cojocariu, ofiţer relaţii publice din cadrul I.J.J Iaşi.

IONELA CHELARIU

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: