Hoţ prins în flagrant de un poliţist aflat în timpul liber

Chiar dacă se afla în afara orelor de serviciu, un ofiţer din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie(I.P.J) Iaşi a dat dovadă de vigilenţă şi a prins în flagrant un tânăr, care a sustras dintr-o maşină aflată la semafor o poşetă de damă,prejudiciul recuperat fiind de1.394 lei.

Marţi, la ora 16.45, un ofiţer din cadrul I.P.J. Iaşi – Serviciul Investigaţii Criminale, aflându-se în timpul liber la volanul maşinii personale în staţionare la culoarea roşie a semaforului electric, a sesizat că din maşina oprită pe banda paralelă a coborât o femeie de la volan foarte agitată, iar un tânăr fugea. Poliţistul nu a stat pe gânduri, şi-a lăsat maşina în trafic şi a pornit printre blocuri în urmărirea necunoscutului pe care după aproximativ 200 de metri l-a imobilizat cu ajutorul unui cetăţean şi condus la sediul Secţiei 6 Poliţie. Poliţiştii l-au identificat ca fiind T. Ahmed, de 23 ani, din Iaşi, iar în urma cercetărilor au stabilit că acesta a sustras din interiorul maşinii staţionată la semaforul aflat la intersecţia străzilor Hlincea cu şos. Nicolina, o geantă de damă ce se afla pe scaunul din dreapta şoferului, aparţinând Sorinei M. de 40 ani, din Iaşi, care conducea autoturismul.Prejudiciul în valoare de 1394 lei a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate”, se arată într-un comunicat al acestei instituţii.

Cercetările au fost preluate de către lucrători din cadrul Secţiei 6, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Sfatul poliţiştilor pentru evitarea unor astfel de situaţii este acela de a bloca portierele autovehicului, chiar şi atunci când cineva se află în interior.

I.C.

Reclame

One response to this post.

  1. Posted by dan on Ianuarie 6, 2010 at 3:51 pm

    tilharilor nu uitati ca printre voi se perinda sute si chiar mii de politisti asa ca mai ginditi-va la ce riscuri va expuneti.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: