Niculescu a făcut-o lată

Sâmbătă, 13 februarie, Niculae Niculescu însoţit de un grup minoritar a încercat să intre cu forţa în spaţiul Universităţii Petre Andrei din Iaşi, din Bulevardul Ştefan cel Mare nr.10, chiar sub privirile oamenilor legii.

„Ieri (n.r. sâmbătă) s-au produs, din păcate, o serie de violenţe la sediul Universităţii Petre Andrei din Iaşi, din strada Ştefan cel Mare nr.10. Eram acolo pentru predarea logisticii către Universitatea Apollonia, când un grup de persoane condus de către Niculae Niculescu şi însoţiţi de  agenţi de la o firmă de pază, a forţat intrarea. Meţionăm că toate acestea s-au petrecut în timp de Poliţia asista la modul în care aceşti agenţi de pază şi cadrele didactice de pe lângă Niculae Niculescu au forţat uşa cu răngile şi au intrat în acel spaţiu.Dorim să protestăm faţă de pasivitatea instituţiilor abilitate, faţă de pasivitatea Poliţiei care a asigurat, pur şi simplu, parcă buna desfăşurare a pătrunderii prin efracţie şi considerăm că este momentul ca instituţiile abilitate să cerceteze foarte serios acest caz pentru a vedea unde este greşeala”, a declarat lect.dr.Sorin Bocancea, preşedintele UPA din Iaşi. Grupul minoritar condus de Niculae Niculescu dorea să intre în acel spaţiu datorită faptului că aceştia consideră în continuare că sunt salariaţi la  Universitatea „ Petre Andrei” din Iaşi şi susţin că acel spaţiu le aparţine. „ Pentru oricine consultă Legea 408 este clar că spaţiul din strada Ştefan cel Mare nr.10 aparţine prin lege Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi”, a explicat Sorin Bocancea.

“„ Din punctul nostru de vedere Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi este o universitate care funcţionează legal, iar din vara lui 2009, adică după 9 ani, are şi un rector confirmat de Ministerul Educaţiei. Din păcate, un grup minoritar condus de Niculae G.Niculescu, cel care a sfidat atâţia ani legea, legislaţia academică şi instituţiile statului, violentează instituţiile statului, instanţele judecătoreşti, Prefectura Iaşi, Primăria Iaşi, Ministerul Educaţiei şi mai nou unul din sediile universităţii noastre. Acţiunea la cre au recurs a fost una brutală, fără precent în spaţiul academic românesc, o acţiune de o violenţă rară, iar instituţiile statului trebuie să intervină cât se poate de ferm. Atragem atenţia acestor instituţii că reprezentăm conducerea legală a UPA din Iaşi”, a declarat rectorul UPA din Iaşi, Doru Tompea.

Război public declarat lui Petrică Movilă

„Dacă nu se linişteşte şi-l susţine în continuare pe acest impostor, instigator la violenţă,îi vom declara război public şi vom lupta cu toate armele care le avem la bază. Până acum nu ne-a învins Fenechiu, Adomniţei, Cristian David, cu atât mai puţin va reuşi P.Movilă. Indiferent de convingerile noastre politice, în UPA din Iaşi nu se face politică şi nu vom accepta după 20 de ani de la înfiinţare, ca acest spaţiu academic să fie violentat de nişte infractori”, a subliniat prof.univ.Doru Tompea.

IONELA CHELARIU

Reclame

One response to this post.

  1. Posted by Coco Jumbo on Februarie 14, 2010 at 9:28 pm

    Infractorii sunteti voi.Cum e Tompea cu codul fiscal anulat? Ti-ai platit datoriile ca sa ti-l poata radia de tot? Dar cu sticlutele de vin lasate in sediul de la cub de matahalosul certat cu frizerii care pretindea ca soferii lui Niculescu duhneau a bautura? Mai bine uitati-va in propria ograda plina de impostori si pe urma clantaniti.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: