Zona de structură la „Palas” finalizată în proporţie de 84 la sută

Cel mai mare şi mai important proiect din Moldova, proiectul „Palas”, a cărui valoare totală este estimată la 260 milioane euro, va fi finalizat la sfârşitul anului 2011.

Primele clădiri vor fi date spre folosinţă în iulie 2010

Potrivit omului de afaceri Iulian Dascălu,  zona de structură este finalizată în proporţie de 84 la sută, iar procesul de consolidare a fost realizat în proporţie de 90 la sută. Primele clădiri de birouri clasa A, vor fi date spre folosinţă în luna iulie a acestui an. „ Aceste două clădiri cu birouri clasa A vor aduce venituri şi astfel pot ajuta proiectul să funcţioneze”, a afirmat Iulian Dascălu.Până în acest moment gradul de ocupare a birourilor este de 60 la sută.” Până acum, s-au investit peste 94 milioane euro în amenajarea a circa 70la sută din parcarea subterană şi în structurile şi amenajarea a 9 imobile din totalul de 21, clădiri cu funcţiune comercială, hotelieră, office clasa A şi rezidenţială”, a explicat Dascălu.

Finanţarea asigurată

Investitorul principal de la „Palas”, Iulian Dascălu, a ţinut să sublinieze faptul că finanţarea nu a fost anulată aşa cum s-a speculat,  ci doar s-au schimbat condiţiile.” Avem finanţarea asigurată, chiar dacă condiţiile s-au schimbat. Ce este important e că proiectul  merge înainte fără nici un fel de probleme”, a declarat Dascălu. .UniCredit Ţiriac, Banca Italo Romena şi Emporiki Bank sunt în continuare principalii finanţatori al acestui proiect unic în Moldova.

Final de proiect: septembrie 2011

Ansamblului urbanistic Palas va fi finalizat în septembrie 2011, după cum au anunţat investitorii.

„Palas reprezintă o investiţie importantă pentru Iaşi şi asta din cauză că nu câştigă doar investitorul sau Consiliul Local, ci şi locuitorii acestui oraş”, a spus în încheiere Iulian Dascălu.

Proiectul Palas a fost început în anul 2007 şi cuprinde spaţii comerciale, hoteliere, o zonă rezidenţială, birouri clasa A, 3.000 de locuri de parcare subterană,patinoar şi o grădină publică de circa 5 ha, investiţia totală fiind estimată la peste 260 milioane de euro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: