Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi are un nou cod fiscal

Universitatea”Petre Andrei” din Iaşi are un nou cod fiscal şi anume CIF 26596943. Îndeplinirea acestui obiectiv a fost necesară pentru finalizarea procesului de revenire la legalitate a acestei instituţii de învăţământ superior.

Este pentru prima dată după înfiinţarea prin Legea 408/2002, când toate facultăţile, departamentele şi specializările din cadrul UPA din Iaşi funcţionează sub aceeaşi identitate fiscală, fiind cunoscut faptul că până acum unele funcţionau cu codul fiscal al vechii persoane juridice, iar altele funcţionau pe un cod fiscal obţinut în 2006 de această universitate.” Odată cu acest nou cod fiscal se finalizeză şi procesul de revenire la legalitate a universităţii noastre din punct de vedere fiscal,  aceasta din cauză că până acum erau două entităţi, cu două coduri fiscale diferite. Acum avem un singur cod fiscal, care aparţine UPA din Iaşi”, a declarat prof.univ.dr. Doru Tompea, rectorul universităţii.

Noul cod fiscal al Universităţii”Petre Andrei” din Iaşi nu afectează operaţiunile şi activităţile economico-financiare efectuate până în prezent, inclusiv taxele achitate de studenţi pe CIF-ul vechi, adică 18849280.

I.C.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: