Jandarmii ieseni de informeaza

Arunca cu var asupra trecătorilor

În data de 11 martie a.c. în jurul orei 16.30 jandarmii l-au surprins pe Manole A. la trecerea peste calea ferată în zona Galata, în timp ce arunca spre persoanele care treceau prin zonă, cu var pe care îl lua dintr-o găleată. După intervenţia patrulei, bărbatul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a încetat să arunce cu var spre trecători, declarând că a găsit găleata lângă tomberonul din apropiere şi s-a gândit să se distreze puţin.

Pentru fapta sa a fost sancţionat cu amendă în valoare de 100 lei.

După ce a fost stropit cu apă dintr-o baltă, s-a dus după maşină şi a spart parbrizul

În data de 11 martie a.c. în jurul orei 14.00, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la un conflict în zona Tudor Vladimirescu, unde un bărbat stropit cu apă de o maşină, s-a dus şi a spart parbrizul autovehiculului oprit la semafor.

În jurul orei 14.00, Cristi M. se afla în staţia de autobuz din zona podului peste Bahlui şi aştepta un mijloc de transport. La un moment dat o maşină a intrat pe banda 1, iar în momentul în care a trecut prin dreptul său, a trecut printr-o baltă şi l-a stropit cu apă pe pantaloni. Nervos pe şoferul maşinii, bărbatul a început să înjure, a urmărit maşina care se oprise să dea prioritate, iar când a ajuns lângă autovehicul a lovit cu pumnul în parbriz, care s-a spart în mai multe locuri. În acest timp, şoferul autoturismului s-a blocat în maşină şi a sunat la 112.

Pentru fapta săvârşită Cristi M. a fost sancţionat cu amendă în valoare de 200 lei, proprietarul autovehiculului nedorind să depună plângere pentru distrugere. De asemenea, şoferul a precizat că nu a observat balta prin care a trecut.

OFIŢER RELAŢII PUBLICE

cpt.Cojocariu Mihai

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: