Doi minori reţinuţi pentru furturi din auto

În timp ce-şi executa serviciul de pază, un agent  a surprins pe camerele de supraveghere video un grup de tineri ,care sustrăgea bunuri din două autoturisme .

„La faţa locului s-au deplasat două patrule mixte stabilind că cele sesizate se confirmă, găsind două autovehicule cu geamurile dreapta faţă sparte şi interiorul răvăşit. S-au efectuat verificări în zonă, ocazie cu care în curtea unui imobil au fost observaţi mai mulţi tineri care la vederea poliţiştilor au fugit, fiind urmăriţi şi reţinuţi. Suspecţii sunt doi minori de 13 şi 14 ani, din Iaşi şi judeţul Botoşani, iar asupra lor au fost găsite mai multe pixuri sustrase dintr-o maşină. Au fost identificaţi proprietarii care au evaluat prejudiciului creat la 700 lei”, a declarat subinspector de poliţie Virginia Pralea, purtător de cuvânt al I.P.J. Iaşi.

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că unul dintre minori mai comisese o infracţiune tot din auto,doar cu câteva ore mai devreme,de data aceasta fiind vorba de un detector radar, pe care l-a vândut cu 50 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii arii infracţionale.(Ionela Chelariu)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: