Moldoveancă „ilegală” depistată la Ştefăneşti

Poliţiştii Serviciului pentru Imigrări Botoşani împreună cu poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit astăzi, 16 martie, o femeie din R. Moldova a cărei şedere pe teritoriul României era ilegală, întrucât depăşise termenul legal de şedere acordat prin viză. Femeia a fost sancţionată contravenţional, primind şi decizie de returnare de pe teritoriul României.

„În cursul zilei de astăzi, un echipaj mixt format din poliţişti de frontieră de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani şi poliţişti ai Serviciului pentru Imigrări Botoşani au desfăşurat o acţiune pe raza oraşului Ştefăneşti şi a localităţilor limitrofe.

Ca urmare a verificărilor efectuate a fost depistată o persoană, de cetăţenie moldoveană, a cărei şedere pe teritoriul României era ilegală. În localitatea Ştefăneşti a fost descoperită V.G., de 27 de ani, cetăţean moldovean, a cărei şedere pe teritoriul României este ilegală de 28 zile. Autorităţile au sancţionat-o contravenţional şi i-au eliberat o decizie de returnare de pe teritoriul României, cu obligaţia de a părăsi ţara în 15 zile.

Asigurăm populaţia că vom continua să întreprindem măsuri ferme în întreaga zonă de competenţă, în vederea depistării şi sancţionării persoanelor a căror şedere pe teritoriul României este ilegală”, se arată într-un comunicat de presă emis de IJPF Botoşani. (I.C.)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: