Începând de miercuri, ieşenii pot cumpãra carne de miel din pieţe

Comercializarea mieilor de Paşte va începe, la Iaşi, miercuri, în principalele pieţe agroalimentare din municipiu, respectiv Nicolina, Alexandru cel Bun, Hala Centralã, Independenţei, Dacia şi Tãtãraşi Sud, unde au fost amenajate puncte speciale de asomare şi sacrificare a animalelor. Potrivit directorului Direcţiei Pieţe din cadrul Primãriei ieşene, Cristian Stãricã, acţiunea de comercializare a mieilor se va desfãşura în acest an în perioada 24 martie – 4 aprilie. „Pânã de Paşte, toate pieţele vor fi igienizate. Mieii vor trebui sã fie marcaţi cu crotal, iar comercianţii vor trebui sã prezinte certificate de la Direcţia Sanitarã-Veterinarã şi pentru Siguranţa Alimentelor”, a declarat Stãricã.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: