Acţiuni comune pentru reducera infracţionalităţii

Valorificand informatiile obtinute in urma unor activitati specifice desfasurate, in ziua de 24 martie a.c, intre orele 07.00-10.00, in zona pietei agroalimentare Nicolina  politisti de frontiera din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Iasi in cooperare cu politisti din cadrul Inspectoraul de Politie Judetean Iasi si reprezentanti ai Garzii Financiare Iasi au executat o actiune comuna care s-a finalizat cu descoperirea cantitatii de 19.580 tigarete diferite marci(2740 Monte Carlo, 7200 Winston,  3440 Plugaru timbru de acciza Republica Moldova si 1640 Kent, 2420 More timbru de acciza Ucraina).

Pe timpul desfasurarii actiunii, in jurul orei 08.35, in parcarea din fata pietei si-a facut aparitia un autoturism inscriptionat TAXI, avand ca pasager o femeie, care a oprit in dreptul unei autoutilitare marca Mercedes Sprinter de culoare alba, inmatriculata in judetul Iasi. Autoutilitara in cauza se afla in atentia autoritatilor ca fiind un punct de depozitare si distribuire ilicita a tigarilor de provenienta Republica Moldova.

Organele de politie au surprins-o pe pasagera in timp ce transborda mai multe sacose cu tigari din taxi in autoutilitara mai sus mentionata.

In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca pasagera este Cristina M. de 43 ani cu domiciliul in municipiul Iasi si este administratorul societatii comerciale careia ii apartine autoutilitara marca Mercedes Sprinter.

Femeia a declarat ca a achizitionat tigarile de la diferiti cetateni si intentiona sa le comercializeze ilegal in piata agroalimentara.

Reprezentantii Garzii Financiare au luat masura confiscarii tigarilor in valoare de 3630 lei, iar administratorul societatii a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: