Hoţi de motoscutere reţinuţi de oamenii legii

Cele trei cazuri de furturi de motoscutere înregistrate anul trecut pe raza Secţiei 2 Poliţie s-au finalizat în sfârşit ,autorii fiind descoperiţi şi reţinuţi.

Este vorba despre trei tineri din Botoşani, cu vârste cuprinse între 16-18 ani, care în perioada mai-iunie 2009, au comis patru furturi pe raza municipiului Iaşi: trei motoscutere şi o motocicletă, valoarea totală a prejudiciului fiind de 20.000 lei.” După efectuarea de cercetări şi investigaţii, poliţiştii Secţiei 2 au identificat şi condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi pe C. A. de 16 ani, M. A. de 17 ani şi V. Ştefan, de 18 ani, domiciliaţi în Botoşani. Anchetatorii au stabilit că cei trei, în perioada mai-iunie 2009, s-au deplasat pe raza municipiului Iaşi cu autoutilitare închiriate de la o firmă din Botoşani şi au furat trei motoscutere şi o motocicletă (faptă comisă pe raza Secţiei 3), în valoare totală de 20.000 lei. Bunurile erau încărcate în autovehicul, după care erau vândute în Botoşani”, ne-a spus subinspector de poliţie Virginia Pralea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (I.P.J.) Iaşi.

Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi dispunând măsura de a nu părăsi localitatea de domiciliu.Cercetările continuă  pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: