Ştiri de la Poliţie

Conflicte aplanate prin intervenţia poliţiei

Lucrătorii Postului de Poliţie Şipote au fost sesizaţi telefonic prin 112 cu privire la o altercaţie în care sunt implicaţi mai mulţi tineri.
Ajunşi la faţa locului poliţiştii au efectuat cercetări, stabilind că în ziua de 05.04.2010, ora 01.45, R. ANDREI, de 19 ani, din judeţul Iaşi, în timp ce se afla în faţa unui bar, a avut un conflict urmat de o altercaţie fizică cu trei tineri de 18 şi 20 ani, toţi din judeţul Iaşi.
Leziunile provocate prin lovirea în cap cu o sticlă de bere şi cu pumnii, au necesitat transportarea victimei la spital, starea de sănătate fiind stabilă.
Agresorii au fost sancţionaţi contravenţional conform L61/1991 cu suma de 500 lei fiecare, iar în funcţie de numărul zilelor necesare vindecării se va întocmi dosar penal.

Ieri seară în jurul orei 20:10, poliţiştii din comuna Balş au intervenit pentru aplanarea unui scandal, în urma unei sesizări primite.
Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că la un magazin, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, Ţ. VASILE, de 37 ani şi Ţ. S. de 17 ani, l-au agresat pe A. VASILE, de 25 ani, lovindu-l cu pumnii şi picioarele, iar în cele din urmă cu o sticlă în zona capului.
Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru a primi îngrijiri medicale. În cauză au fost întocmite acte premergătoare şi în funcţie de concluziile medicului legist se vor lua măsurile legale.

Evenimente şi constatări rutiere

În ziua de 05.04.2010, ora 18:07, în satul Oprişeni, comuna Ţuţora s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.
C. COSTICĂ, de 26 ani, din judeţul Iaşi, în timp ce conducea un moped pe drumul sătesc, a pierdut controlul asupra comenzilor şi a căzut accidentându-se uşor la piciorul stâng. Bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul alcool test, dar la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
C. COSTICĂ nu este absolvent al cursurilor de legislaţie rutieră, iar în momentul producerii accidentului nu purta casca de protecţie.

Echipa operativă formată din lucrători ai Poliţiei oraş Hârlău s-a deplasat la faţa locului pentru efectuarea de cercetări în cazul unui accident rutier produs pe raza satului Belceşti.
Ieri în jurul orei 19:00, C. DUMITRU, în vârstă de 43 ani, din comuna Belceşti, conducând un autoturism pe un drum sătesc, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a accidentat uşor pe C. ADINA, de 39 ani şi P. DANIEL, de 21 ani, ambii din judeţul Iaşi, care staţionau în afara părţii carosabile.
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, a mers la domiciliu, unde a parcat în curte autovehiculul şi a refuzat să colaboreze cu poliţiştii.
Din verificările efectuate în baza de date s-a stabilit faptul că C. DUMITRU nu figurează cu permis de conducere.
În cauză s-au întocmit acte premergătoare dosarului penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, refuzul unui conducător auto de a se supune recoltării probelor biologice şi părăsirea locului accidentului.

Efective din cadrul Serviciului Rutier Iaşi – B.D.N.E au executat o acţiune pe D.E. 583 Iaşi – Tg. Frumos, DN 24 Iaşi – Coropceni şi DN 28 Iaşi – Răducăneni pentru prevenirea accidentelor rutiere.
Aparatele radar au depistat 11 conducători auto grăbiţi care au fost sancţionaţi contravenţional, iar alţi 10 au rămas fără permisul de conducere pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare. Poliţiştii au aplicat în total 35 de sancţiuni în valoare de 9.300 lei.

Persoană de contact – Scms. de poliţie ŢĂRANU MĂDĂLIN

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: