Eleva Ioana Oprea, campioană la box feminin

În perioada 21-28 martie, la Câmpulung Muscel au avut loc finalele Campionatelor Naţionale de Box destinate categoriilor de vârstă junioare, tineret şi senioare.La această competiţie au participat 140 de sportivi din toată ţara. La categoria 64 kg, locul I a fost ocupat de eleva ieşeancă Ioana Oprea, devenind astfel, la 18 ani, campioană la box feminin.

La această competiţie Iaşul a fost reprezentat de două sportive, Ioana Oprea, la categoria 64 kg şi Nicoleta Covaliuc, la categoria 48 kg, ambele de la C.S.S. Unirea -Soroceanu, antrenate de Marius şi Viorel Soroceanu. Sportivele ieşence au cucerit două medalii, una de aur şi una de argint.
„La acest camionat Ioana Oprea a susţinut trei meciuri, obţinând tot atâtea victorii. Le-a avut ca şi adversare pe reprezentantele de la Zalău, Craiova şi Botoşani, câştigând cu 8-10 puncte diferenţă”, a afirmat Marius Soroceanu.
Ioana Oprea, elevă în clasa a XI-a la Liceul Alexandru Ioan Cuza Iaşi, practică boxul de doi ani, timp în care a susţinut 14 meciuri şi a obţinut 12 victorii.
„Nicoleta Covaliuc a susţinut două meciuri, avându-le ca şi adversare pe sportivele din Botoşani şi Craiova.Din păcate a pierdut în finală cu scorul de 7-9 în faţa pugilistei din Botoşani, cucerind astfel medalia de argint”, ne-a spus Viorel Soroceanu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: