Tupeu la drumul mare

Un laptop aşezat pe scaunul din faţă în maşină a atras privirea vigilentă a unui infractor ,care a acţionat cu rapiditate şi a dispărut, toată scena petrecându-se chiar sub privirile şoferului.

Miercuri seară, în jurul orei 19,00, G.Tudor, de 44 ani, din Iaşi, se afla în autoturismul personal, oprit la trecerea pentru pietoni de pe Splai Bahlui pentru a da prioritate de trecere unor pietoni. Unul dintre aceştia a deschis portiera dreapta faţă şi de pe scaun a sustras un laptop în valoare de 2000 lei.
“Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului unde a efectuat cercetarea locului faptei, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările continuând în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.Pentru a evita să fiţi victima infractorilor care folosesc acest mod de operare, vă recomandăm să nu lăsaţi bunuri de valoare la vedere şi să blocaţi portierele după ce aţi urcat în autovehicul”, a declarat sinsp.Virginia Pralea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (I.P.J.) Iaşi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: