Admitere 2010, arma “Poliţie de Frontieră”

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră (I.J.P.F.)Iaşi prin compartimentul Resurse Umane, face înscrieri pentru învăţământul universitar şi postliceal, sesiunea 2010.
Astfel, la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Politie, arma politie de frontieră, pentru specializarea „Drept” cursuri de zi, 4 ani , sunt disponibile 20 de locuri (bărbaţi şi femei, fără discriminare), iar pentru specializarea „Ordine şi siguranţă publică” cursuri de zi, 3 ani , sunt 60 de locuri , din care două pentru cetăţeni de etnie rromă (bărbaţi şi femei, fără discriminare).
La Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” ,Oradea, cursuri de zi, 2 ani , sunt disponibile 100 de locuri ,din care două pentru cetăţeni de etnie rromă (bărbaţi şi femei, fără discriminare).
Cererile de înscriere la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ şi dosarele de recrutare ale candidaţilor completate cu documente conform prevederilor legale, vor fi primite de structura care realizează recrutarea, astfel:
– pentru participarea la concursul de admitere la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, până la data de 31 mai 2010;
– pentru participarea la concursul de admitere la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, până la data de 30 iunie 2010.
Relaţii suplimentare cu privire la participarea candidaţilor la concurs se pot obţine la nr. de telefon 0232272220 interior 26133, 26130 sau 26079, sau la sediul IJPF Iaşi, str. George Cosbuc, nr. 3-5. (între orele 09:00 – 14:00).(I.C.)

Reclame

One response to this post.

  1. Posted by larysa on martie 19, 2011 at 9:25 pm

    as avea o intrebare daca este adevarat ca obti foarte greu rezultatul de a fi admis la facultate de ofiter din oradea?e adevarat?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: