Atelier Handmade cu scop caritabil in cadrul Saptamanii Voluntariatului de la Iasi

Asociaţia Mai Bine organizează vineri, 24 aprilie, între orele 16.00 – 19.00, la Acaju Café, evenimentul “Atelier handmade cu scop caritabil”. Evenimentul este organizat în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului, eveniment desfăşurat în perioada 16 – 25 aprilie 2010 la Iaşi, sub coordonarea Centrului de Voluntariat Iaşi – Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany.

Obiectivele principale ale acestei activităţi, obiective
ce corespund cu domeniile principale de interes ale asociaţiei, sunt promovarea artizanilor locali şi încurajarea tradiţiilor româneşti. Prin această activitate ne dorim, de asemenea, să promovăm cumpărarea produselor handmade, categorie de produse ce garantează un consum mult mai redus de resurse.

Asociaţia Mai Bine pune la dispoziţie materialele necesare confecţionării de obiecte handmade şi facilitează participarea tinerilor din Iaşi la acest atelier prin invitarea unor artişti handmade locali care vor oferi instrucţiuni şi vor exemplifica diferite tehnici de creaţie. Accesul la acest atelier este gratuit şi nu se realizează pe baza de înscrieri sau selecţie.”Deoarece organizăm acest eveniment cu scop caritabil, obiectele realizate în cadrul atelierului vor fi donate Asociaţiei Mai Bine şi valorificate în timp prin magazinul online de pe siteul http://www.maibine.eu. Veniturile obţinute vor fi donate Centrului de Recuperare a Copiilor cu Handicap Sever Galata. Vă aşteptăm să înlocuiţi timp de 3 ore calculatorul cu aerul curat de pe terasa cafenelei Acaju, bijuteriile din materiale nesustenabile cu bijuteriile handmade unicat, complexitatea şi agitaţia cotidiană cu simplitatea decoraţiunilor lucrate manual!”, a spus Daniela Pălimariu, PR, Comunicare, Asociaţia Mai Bine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: