Sofer fara permis de conducere descoperit la Sculeni

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat un cetatean roman care intentiona sa intre in tara la volanul unui autoturism marca Peugeot fara a poseda permis de conducere.

In data de 20 aprilie, in jurul orelor 18.00, s-a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Andrei T. de 24 ani, din municipiul Bucuresti, la volanul unui autoturism marca Peugeot de culoare albastru.

La controlul de frontiera solicitandu-i-se permisul de conducere barbatul a prezentat un document tip card eliberat de autoritatile din Statele Unite ale Americii.

Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea procurei prezentate la control, politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora s-a constatat ca Andrei T. nu poseda permis de conducere valabil.

Barbatul a declarat ca nu i s-a eliberat vreun permis de conducere de catre autoritatile romanesti sau de catre alte autoritati din Comunitatea Europeana.

Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: