Proiect european pentru cercetare ştiinţifică , la Academia Română, filiala Iaşi

Academia Română, Academia Română – Filiala Iaşi (Institutul de Cercetări Economice şi Sociale „Gh. Zane”) şi Universitatea de Nord din Baia Mare au demarat în data de 1 aprilie 2010 proiectul „Societatea bazată pe cunoaştere – cercetări, dezbateri, perspective”, finanţat din Fondul Social European de către Guvernul României prin AMPOSDRU.
Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 3 ani şi îşi propune să sprijine cercetarea ştiinţifică din România, oferind suport financiar sub formă de burse postdoctorale, cu durata de 12 luni, pentru cercetători care deţin titlul de doctor începând cu anul 1999. Rezultatele cercetării din cadrul proiectului vor fi promovate la nivel intern şi internaţional, prin organizarea de conferinţe internaţionale, participarea bursierilor la conferinţe internaţionale, publicarea de cărţi în limba română şi limbi de circulaţie internaţională, publicarea de articole în reviste româneşti şi străine, realizarea unei reviste ştiinţifice la nivelul celor internaţionale acreditate în acord cu necesităţile actuale ale spaţiului epistemic.
Concursul pentru acordarea burselor postdoctorale pe anul 2010 are ca termen limită de depunere a dosarelor data de 16 mai 2010. Detalii privind organizarea şi desfăşurarea concursului pot fi găsite la adresa http://www.ices.ro (Adresa de web a Institutului de Cercetări Economice şi Sociale “Gh. Zane” al Academiei Române, Filiala Iaşi).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: