30.000 de ţigarete confiscate de poliţiştii de frontieră botoşăneni

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit în cadrul acţiunilor specifice pentru combaterea traficului ilegal cu produse accizabile ţigări în valoare de aproximativ 5.200 lei. Ţigările urmau a fi comercializate pe piaţa neagră din România.

În perioada 23-26 aprilie 2010, poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit mai mulţi cetăţeni, români sau moldoveni, transportând ţigări ascunse în bagajele personale şi pentru care nu au putut prezenta documente de provenienţă. De regulă, cetăţenii declară că au cumpărat ţigările din localităţile apropiate frontierei, de la diverşi cetăţeni, în scopul comercializării în piaţa Dorohoi sau Botoşani.
„În cursul zilei de vineri, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la Detaşamentul de Sprijin Operativ au oprit pentru control, în localitatea Vârfu Câmpului un autoturism Dacia, condus de cetăţeanul român Gheorghe M., în vârstă de 34 de ani. În bagajele personale ale acestuia au fost descoperite 11.200 ţigarete cu timbru R. Ucraina. Bărbatul a declarat că nu are documente de provenienţă a ţigărilor, acestea fiind achiziţionate de la unele persoane din localitatea Siret, în scopul comercializării în localitatea de domiciliu. Poliţiştii de frontieră au ridicat, în vederea confiscării, ţigările în valoare de 2300 lei.Asigurăm populaţia că vom continua acţiunile în vederea descoperirii şi sancţionării persoanelor implicate în traficul ilegal cu produse accizabile în întreaga zonă de competenţă”, a afirmat inspector de poliţie Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul IJPF Botoşani.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: