Un bistriţean a vrut să treacă frontiera fără permis şi cu o împuternicire falsă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Sculeni au depistat un cetăţean român care intenţiona să iasă din ţară la volanul unui autoturism marca Volkswegen JETTA , fără a poseda permis de conducere şi prezentând la control o împuternicire falsă.
“In data de 27 aprilie, în jurul orelor 09.00, s-a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român Liviu P. de 31 ani, din municipiul Bistriţa, la volanul unui autoturism marca Volkswegen JETTA de culoare verde aparţinând unei firme de leasing.La controlul de frontieră ,solicitându-i-se documentele, bărbatul a prezentat o împuternicire prin care firma de leasing îi conferea dreptul de a conduce autoturismul în ţară şi în străinătate şi a declarat că nu deţine asupra sa permisul de conducere.Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat la control şi cu privire la existenţa unui permis de conducere pe numele lui Liviu P. , poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere valabil, iar împuternicirea prezentată la control este falsă “, se arată într-un comunicat de presă emis de IJPF Iaşi.
Poliţiştii de frontieră ieşeni au întocmit celui în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi de uz de fals, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: