Noul iaurt Yoplait Strugure Alb Dulcios, de la Tnuva

Tnuva România lansează Yoplait Strugure Alb Dulcios, propunând o nouă combinaţie, inedită, de gusturi şi senzaţii: o sumedenie de boabe de strugure alb ce copleşesc valurile de iaurt cremos şi se transformă într-un deliciu unic. Inovatoare şi mereu dispusă să îmbogăţească stilul de viaţă al consumatorilor săi, Tnuva România transformă fiecare nou produs într-o invitaţie de a descoperi o nouă experienţă şi o nouă plăcere.”Răcoritor şi dulce, noul Yoplait Strugure Alb Dulcios oferă acele cinci minute de plăcere suficiente să lumineze orice moment al zilei. Prin combinaţia unică dintre iaurt cremos şi strugure, Yoplait continuă să aducă pe piaţa iaurtului fructe şi arome noi, pentru a surprinde din nou consumatorii”, a declarat Adriana Ionescu, Marketing Director Tnuva România.
Noua gamă de produse Yoplait este dezvoltată şi produsă local, la cele mai înalte standarde europene de calitate, în fabrica Tnuva din Popeşti-Leordeni, un proiect greenfield, realizat în conformitate cu cele mai exigente norme ale Uniunii Europene. Întreaga gamă de produse Tnuva deţine ştampila ovală L 51 care garantează respectarea tuturor normelor europene de calitate.
Yoplait Strugure Alb Dulcios este disponibil în ambalaj de 125 g, are 3% grăsime si va fi prezent atât în magazinele din retailul modern, cât şi din cel tradiţional.
Tnuva, cel mai mare producător de lactate din Israel, aduce pe piaţa din România know-how-ul acumulat în 80 de ani de experienţă, aplicat la toate nivelurile, de la materia primă folosită, la producţie, distribuţie, vânzare sau marketing. Ferma de lapte de la Adunaţii-Copăceni este un adevărat exemplu în această industrie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: