Cătălin Botezatu a adus colecţia „Avatar” la Iulius Mall

Fashion TV a dus pentru o zi capitala modei la Iulius Mall!Ieşenii au avut parte aseară de un impresionant show de fashion şi beauty, când ,în premieră pentru Iaşi, cei mai cunoscuţi designeri din România şi-au prezentat noile creaţii pe podiumul de la Iulius Mall:Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Ersa – colecţia „Angel” şi Clara Rotescu – colecţia „Miau”.
Cătălin Botezatu a venit la Iaşi cu recenta sa colecţie de lenjerie intimă şi costume de baie masculine, numită „Avatar”, după filmul care a înregistrat cel mai mare succes din istorie. Designerul a păstrat elementele şi personajele din minunata lume a Pandorei, pe care le-a adaptat însă la propria viziune. Piesele vestimentare sunt realizate din microfibră, în combinaţii de maro şi albastru, cu aplicaţii strălucitoare de cristale Swarovski şi imprimeuri speciale.
Mihai Albu, supranumit şi „arhitectul de pantofi”,a prezentat colecţia de toamnă-iarnă intitulată „Structuri”.
Evenimentul a cuprins şi momente artistice pline de sunet şi culoare, dar şi cu Miss „Fashion TV Iaşi”, Miss „CANCAN” şi „Miss Cosmote”, concursuri care le-au desemnat pe cele mai frumoase domnişoare din oraş.
Caravana Fashion Tv îşi va continua turul prin ţară în căutare de splendori feminine la Iulius Mall Suceava, unde va fi prezentă vineri, 7 mai, de la ora 13.00.
Lansat în 1997, Fashion TV este unul dintre cele mai distribuite canale de televiziune din lume, vizionat în peste 200 de ţări de pe 5 continente.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: