Un nou magazin în ERA Shopping Park: Decathlon Sports

ERA Shopping Park Iaşi, cel mai mare parc comercial dezvoltat în afara Bucureştiului se va extinde în curând cu un magazin Decathlon Sports, cu o suprafaţă de 4100 de metri pătraţi şi cu o zonă dedicată practicării sporturilor (fitness şi alte sporturi de interior, tenis şi fotbal, badminton şi tenis de masă), pe o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi.
Magazinul va propune articole pentru 50 de sporturi, oferind produse atât pentru începători, cât şi pentru sportivii experimentaţi. Decathlon a achiziţionat de curând o suprafaţă de 2.2 hectare în cadrul ERA Shopping Park Iaşi şi va deschide noul magazin până la sfârâitul anului. “Faptul că un retailer de talia Decathlon-ului intră acum în proiectul ERA Shopping Park Iaşi întăreşte ceea ce déjà am început prin deschiderea Mobexpert anul trecut. Decathlon devine astfel, alături de Carrefour, Practiker, Altex şi Mobexpert, o nouă destinaţie, un motiv în plus să mergi la ERA Shopping Park Iaşi”, a declarat Graham Kilbane, General Manager OMILOS Group. “Mai mult, în acest moment ne aflăm în negocieri avansate pentru ERA Shopping Mall cu mai mulţi retaileri importanţi. Inaugurarea centrului comercial este planificată pentru vara anului viitor. Astfel, ERA Shopping Park creşte în fiecare zi”, a adăugat Graham Kilbane.
Magazinul Decathlon din ERA Shopping Park Iaşi va merge pe aceeaşi linie pe care brandul o resepectă peste tot în Europa: spaţii largi unde clienţii pot încerca de la simplele mănuşi de box până la role, biciclete sau chiar arcuri. Produsele sportive pe care ieşenii le vor găsi în magazinul Decathlon sunt mărci de renume, cum ar fi: Nike, Reebok, Adidas, etc. Acestea sunt completate de mărciile proprii Decathlon. Pentru a veni în întâmpinarea cumpărătorilor aflaţi mereu în căutare de informaţii şi explicaţii, dar şi pentru că atunci când achiziţionezi produse sportive ai nevoie de sfaturi avizate, Decathlon din ERA Shopping Park Iaşi va pune la dispoziţie o echipă numeroasă şi foarte bine pregătită din care fac parte chiar şi sportivi.
Compania Decathlon a fost fondată de Michel Leclercq, care a deschis în 1976 primul magazin cu autoservire specializat în vânzarea de articole sportive, în apropierea oraşului Lille din nordul Franţei. Compania are acum divizii specializate pentru cercetare şi design, producţie, logistică şi retail.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: