Încercare eşuatã de a ajunge ilegal în Italia

O patrulã formatã din poliţişti de frontierã din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontierã (SPF) Rãducãneni a reţinut un cetãtean din Republica Moldova, dupã ce a intrat ilegal în România prin traversarea râului Prut.

Astfel, în data de 12 mai, ora 17.30, în timp ce executau o misiune de supraveghere a frontierei, poliţiştii de frontierã ieşeni au descoperit în apropierea localitãtii Rãducãneni un tânãr ,care în urma legitimãrii a declarat cã este din Republica Moldova. “În urma verificãrilor efectuate a rezultat cã acesta este cetãţean al R.Moldova, se numeste Alexandru H. în vârstã de 30 de ani ,iar cercetãrile efectuate la faţa locului de cãtre o grupã operativã, au relevat faptul cã tânãrul a trecut înot râul Prut pe direcţia localitãţii Frãsineşti, în jurul orei 12.00. Conform celor declarate, cetãţeanul reţinut intenţiona sã ajungã în Italia, la muncã”, a declarat inspector de politie Denis Mihaela Lazar, purtător de cuvânt al IJPF Iaşi.
Persoanei i s-a întocmit lucrare penalã sub aspectul sãvârşirii infracţiunii de intrare în ţarã prin trecerea ilegalã a frontierei de stat, fiind prezentatã Parchetului de pe lângã Judecãtoria Rãducãneni, pentru dispunerea mãsurilor legale. Evenimentul de frontierã a fost cercetat de poliţiştii de frontierã ieşeni în comun cu autoritãţile de frontierã ale R.Moldova.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: