“For Successful Youth”, training international

Asociaţia Kasta Morrely desfăşoară proiectul internaţional For Successful Youth, proiect finanţat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret în Acţiune care include trainingul ce va avea loc în perioada 20-29 mai 2010 în Iaşi. La training vor participa 22 lideri de tineret naţionali şi internaţionali din Grecia, Italia, Azerbaijan, Republica Moldova, România, Serbia, Turcia, Ucraina.
Participanţii la training vor reprezenta organizaţii, instituţii şi administraţii de referinţă la nivel European precum:
• Institute of Ukrainian Studies – Ucraina
• Municipality of Brolo – Italia
• Center for Youth Work – Serbia
• Amnesty International Moldova – Republica Moldova
• Comitetul Internaţional pentru Diplomaţie Civică – Republica Moldova
• TUFAK – Turcia
• Youthnet Hellas – Grecia
• EuroDEMOS Azerbaijan
• Kasta Morrely – România

Scopul principal al acestui training este de a pregăti 22 lideri de tineret pentru a putea să acţioneze concret în combaterea şomajului, marginalizării şi excluderii sociale şi pentru a promova participarea activă a tinerilor în comunităţile de origine şi la nivel european.

Dintre principalele teme ale trainingului menţionăm subiecte europene şi globale de actualitate precum combaterea sărăciei, şomajului, marginalizării şi excluderii sociale a tinerilor în comunităţile de provenienţă şi la nivel european, participarea activă pentru calificare, ocuparea forţei de muncă şi implicarea în societate a tinerilor şomeri, leadership etc.

Trainingul este pregătit şi coordonat de o echipă de traineri multi calificaţi cu experienţă şi performanţe, ca de exemplu traineri, formatori de formatori, manageri de proiect, psihologi, auditori în domeniul calităţii, evaluatori de competenţe profesionale, maeştri de ceremonii, organizatori de spectacole etc.
Dintre instituţiile pe care le vor reprezenta trainerii vă menţionăm Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor, Primăria Municipiului Iaşi, Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi, Direcţia Judeţeană pentru Tineret Iaşi, Asociaţia EuroDEMOS, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Asociaţia Kasta Morrely.

La sfârâitul trainingului participanţii europeni vor primi certificate Youthpass prin care le vor fi recunoscute la nivel European cunoştinţele şi competenţele dobândite prin intermediul sesiunilor de training ale proiectului internaţional For Successful Youth.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: