3.500 ţigarete de contrabandă descoperite de poliţiştii de frontieră ieşeni în pieţe

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Ţuţora au reţinut în vederea confiscării 3500 ţigarete ce erau oferite spre vânzare în pieţele din localităţile Ciurea şi Scânteia.

Astfel, în data de 17 mai, în timpul unor acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări desfăşurate în pieţele din localităţile Ciurea şi Scânteia, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora au descoperit 3500 de ţigarete , de diferite mărci: 2140 marca Plugaru cu timbru de acciză Republica Moldova, 1200 marca Monte Carlo cu timbru de acciză Ucraina, 100 marca Plaza şi 60 marca J%J fără timbru de acciză.” Ţigările erau oferite spre vânzare de către cinci cetăţeni, cu vârste cuprinse între 35 şi 49 ani, în Târgul Scânteia şi Piaţa Lunca Cetăţuii. Persoanele în cauză nu aveau documente justificative şi au declarat oamenilor legii că au achiziţionat ţigările de la diferiţi cetăţeni din municipiul Iaşi ,cu intenţia de a le comercializa în vederea obţinerii unor venituri ilegale”, a declarat inspector de poliţie Denis Mihaela Lazăr, purtător de cuvânt al I.J.P.F. Iaşi.
Conform prevederilor legale, poliţiştii de frontieră ieşeni au luat măsura reţinerii în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări, iar proprietarii bunurilor au fost sancţionaţi, valoarea totală a amenzilor fiind de 5500 lei .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: