În iunie se va deschide la Iaşi cel mai mare spital privat din România

În luna iunie, primul spital privat din Iaşi îşi va deschide porţile pentru pacienţi. Arcadia Hospital este un centru medical complex, ce oferă servicii de sănătate integrate – consultaţii, investigaţii, diagnostic, tratament – în peste 35 de specialităţi medicale şi chirurgicale.
Ca structură, Arcadia Hospital înglobează o policlinică, o unitate spitalicească multidisciplinară, un centru de cardiologie intervenţională, un centru de investigaţii şi o divizie de servicii medicale mobile.Respectând cele mai înalte standarde internaţionale valabile astăzi în domeniul medical, Arcadia Hospital a fost gândit astfel încât să răspundă principalelor direcţii spre care se îndreaptă nevoile de sănătate şi punctele de interes ale pacienţilor. Astfel, policlinica, Maternitatea Arcadia şi Centrul de Pediatrie sunt trei componente cărora li s-a acordat o atenţie specială. Pe lângă ele, chirurgia, recuperarea medicală, dermato-cosmetica sunt alte specialităţi prioritare şi de maximă atractivitate. În plus, centrul include Arcadia Cardiovascular – cea mai mare clinică privată din România specializată în prevenţia, diagnosticul şi tratamentul bolilor cardiovasculare.„La data lansării sale, Arcadia Hospital va fi cel mai mare spital privat multidisciplinar din România. Dar dincolo de acest aspect, care se referă strict la anvergura proiectului, suntem convinşi că pacienţii noştri vor fi bucuroşi să descopere o instituţie medicală de elită, în care am mizat pe valoarea incontestabilă a echipei, pe deosebita performanţă a aparatelor şi pe realizarea unui ambient elegant şi primitor, pentru a garanta servicii pentru sănătate de nivel excepţional”, a declarat Dan Fiterman, fondator şi director general al Arcadia Hospital.
O sumă de facilităţi şi de servicii conexe completează oferta Arcadia Hospital, adăugând beneficii importante pentru pacienţi: platforme de comunicare eficiente de tip call center şi Infoline Medical, abonamente şi pachete de sănătate, programe de fidelitate, servicii de consultanţă, unitate de servicii medicale mobile.„Arcadia Hospital este o investiţie făcută cu suflet. Crezul nostru este că fiecare pacient contează, iar dorinţa noastră este să oferim cea mai bună îngrijire medicală într-un mediu care să ofere pacienţilor confortul şi liniştea necesare. Profesionalismul, amabilitatea, deplina disponibilitate sunt alte valori pe care le împărtăşim şi care definesc felul în care înţelegem să răspundem încrederii pe care ne-o acordă clienţii noştri”, a afirmat Raluca Fiterman, director executiv Arcadia Hospital.

Arcadia Hospital, o investiţie de 20 milioane euro, înseamnă o capacitate totală de 220 de paturi, 4 săli de operaţie, 4 unităţi de terapie intensivă, un laborator de cardiologie intervenţională şi 2 săli de naştere naturală.

Reclame

One response to this post.

  1. Interesant postul tau. Zilele urmatoare o sa parcurg mai multe posturi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: