34 la sută dintre profesorii din Iaşi au participat la grevă

Conform statisticii Inspectoratului şcolar Judeţean (IŞJ) Iaşi, 34 la sută dintre profesorii din Iaşi au participat la grevă
Astfel, din cele 309 unităţi de învăţământ din judeţul Iaşi, 172 de instituţii s-au aflat în grevă parţială, ceea ce înseamnă că doar o parte din cadrele didactice au fost solidare cu ceilalţi bugetari, iar 137 de şcoli nu au participat la grevă. Statistic, 34 la sută dintre cadrele didactice au participat la grevă, adică 3.494 de profesori din totalul de 9.687, iar 66 la sută nu au participat la grevă, adică 6.193 de profesori au preferat să meargă la ore. În ceea ce priveşte personalul auxiliar din judeţ, 14 la sută au participat la grevă, în timp ce 86 la sută nu au făcut grevă. 17 la sută din personalul nedidcatic au făcut grevă, în timp ce 83 la sută dintre aceştia nu au participat la grevă.
În ceea ce priveşte examenul de bacalaureat, acesta s-a desfăşurat în condiţii normale în cele 49 de centre de examinare din judeţul Iaşi. Cadrele didactice care trebuiau să facă parte din comisiile de examinare şi supraveghere şi au participat la greva generală au fost înlocuiţi cu profesorii prezenţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: