Colegiul Naţional, locul I pe judeţ

Colegiul Naţional ocupă locul fruntaş pe judeţ din perspectiva premiilor obţinute în anul şcolar 2009/2010 la concursurile şi olimpiadele judeţene, naţionale şi internaţionale.

Rezultatele obţinute de elevii de la Colegiul Naţional în anul şcolar 2009/2010 plasează această instituţie de învăţământ în fruntea clasamentului, acumulând un total de 52 de premii naţionale şi internaţionale. Pe locurile următoare se clasează alte două unităţi şcolare de prestigiu din Iaşi. Este vorba despre Colegiul Costache Negruzzi, cu un total de 37 de premii , respectiv Colegiul Emil Racoviţă, cu 29 de premii.Astfel,
73 de elevi de la Colegiul Naţional au participat la diferite concursuri naţionale şi internaţionale, întorcându-se acasă cu 52 de premii: trei premii I, patru premii II, patru premii III, nouă premii speciale şi 32 de menţiuni.Dintre participanţi, şapte elevi s-au calificat în lotul naţional şi vor reprezenta România la competiţiile internaţionale.
La Colegiul Costache Neguzzi, 50 de elevi au participat la diferite concursuri şi olimpiade, obţinând 37 de premii, dintre care două premii I, patru premii II, patru premii III, 14 menţiuni şi 13 premii speciale. De asemenea, şapte elevi s-au calificat în lotul lărgit al României, iar trei elevi s-au calificat la olimpiade internaţionale.
Situaţia la concursuri şi olimpiade în anul şcolar care se apropie de final la Colegiul Emil Racoviţă este următoarea: 29 de premii obţinute de elevi, dintre care patru premii I, două premii II, două premii III, 13 menţiuni şi opt premii speciale.
Rezultatele de excepţie obţinute de elevii celor trei colegii de elită din judeţul Iaşi confirmă încă o dată renumele şi calitatea învăţământului ieşean.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: