Afacere de familie „falimentata” de politistii de frontiera ieseni

Politistii de frontiera din Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Iasi sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. au descoperit sase persoane implicate in trafic de minori si proxenetism in scopul exploatarii sexuale.

In urma unor actiuni informativ operative desfasurate de politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Iasi, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Iasi, au stabilit ca Stefan L., Neculai B., Marcel B., Gabriela B., Violeta B., Maria R.,cu varste cuprinse intre 19 si 39 au actionat pe raza judetului Iasi, ocupandu-se de racolarea de minore care erau obligate sa practice prostitutia in beneficiul traficantilor.
Stefan L. se ocupa, direct sau prin intermediari, cu racolarea minorelor. Odata ajunse la domiciuliul acestuia tinerele racolate erau determinate sa accepte intretinerea de raporturi sexuale cu el, dupa care erau obligate sa practice prostitutia cu diferiti barbati. Clientii erau gasiti prin intermediul anunturilor publicate, de catre traficanti, la rubrica „MATRIMONIALE” a unui cotidian iesean si plateau pentru serviciile oferite de fete sume cuprinse intre 50 si 150 lei, bani ce erau insusiti de Stefan L. Politistii de frontiera ieseni au mai stabilit ca barbatul a fost sprijinit in activitatea infractionala de concubina sa si cele doua surori ale acesteia, care se ocupau de instruirea si supravegherea minorelor.

In data de 21.06.2010, politistii de frontiera ieseni sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Iasi, au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta celui in cauza unde au fost descoperite si ridicate mai multe mijloace de proba care au legatura cu cauza.”Persoanele in cauza sunt cercetate in continuare sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de minori, proxenetism si prostitutie.Cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale” , a precizat inspector de poliţie Denis Mihaela Lazăr, purtător de cuvânt al IJPF Iaşi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: