Cetateni moldoveni retinuti in trecere ilegala a frontierei

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora au depistat, in dimeneata zilei de 21 iunie, doua persoane din Republica Moldova, care au trecut ilegal frontiera, in bagajele carora au fost gasite 5 cartuse calibru 5 mm, un dispozitiv percutie capse artizanal si cantitatea de 800 tigarete marca L&M.

Astfel, in jurul orelor 06.10, un echipaj de politisti de frontiera din cadrul Sectorului PF Tutora a observat, in apropierea frontierei, doi barbati care se deplasau pe jos spre localitatea Osoi, a caror prezenta in zona li s-a parut suspecta. In urma legitimarii cei doi au declarat ca sunt cetateni Republica Moldova.

Din verificarile efectuate s-a constatat ca cei doi sunt Victor P. de 24 ani si Mircea B. de 24 ani, care au trecut inot raul Prut. In bagajele celor doi barbati au fost descoperite 5 cartuse calibru 5 mm, un dispozitiv percutie capse artizanal si cantitatea de 800 tigarete marca L&M cu timbru de acciza Republica Moldova.

Persoanelor in cauza li s-a intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecere ilegala a frontierei.

Evenimentul de frontiera este cercetat de politistii de frontiera ieseni in comun cu autoritatile de frontiera ale Republicii Moldova.

Cercetarile continua in vederea stabilirii intregii arii infractionale, urmand ca la finalizare sa fie dispuse masurile legale ce se impun.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: