USAMV Iaşi a stabilit locurile pentru admiterea 2010

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi a stabilit locurile pe care le vor avea la dispoziţie tinerii interesaţi de oferta educaţioală a acestei instituţii pentru anul universitar 2010 – 2011. Astfel, pentru admiterea în primul ciclu de studii, cel de licenţă, au fost scoase la concurs 534 de locuri fără taxă şi 270 de locuri cu taxă. Admiterea se va desfăşura în perioada 15 – 25 iulie, rezultatele urmând să fie afişate în seara ultimei zile de înscriere

Facultatea de Agricultură pune la dispoziţia candidaţilor cele mai multe locuri de la buget, mai exact 217. Aici tinerii interesaţi pot opta pentru una din cinci specializări dintre care amintim; Montanologie, Inginerie economică în agricultură şi Tehnologia prelucrării produselor agricole. Pe locul al doilea este Facultatea de Zootehnie, care are 110 locuri fără taxă şi 90 de locuri cu taxă. Aici candidaţii au la dispoziţie patru specializări: Zootehnie, Piscicultură şi acvacultură, Inginerie şi managementul în alimentaţia publică şi agroturism, Controlul şi expertiza produselor alimentare. Tinerii interesaţi de Facultatea de Horticultură au la dispoziţie 107 locuri cu finanţare de la buget şi 55 cu taxă. Specializările acestei facultăţi sunt: Peisagistică, Ingineria mediului şi Horticultură. Absolvenţii de liceu care vor să devină medici veterinari trebuie să ştie că au la dispozţie pentru admiterea în primul an de studiu la studiile de licenţă 93 de locuri fără taxă şi 30 cu taxă la Facultatea de Medicină Veterinară.

Admiterea la cele patru facultăţi ale Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară se va realiza pe bază de concurs de dosare, iar taxa de înscriere este de 150 lei. Criteriile de departajare ale candidaţilor constau în media generală a anilor de studiu – 75 % şi media la bacalaureat – 25 %.

Pentru mai mute detalii poate fi accesat şi site-ul http://www.uaiasi.ro/admitere2010

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: