Si fara barca, si fara plasa, dar cu lucrare penala

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora au depistat patru barbati care pescuiau in raul Jijia, cu o plasa cu dimensiunile de 9m/5,5m.
In ziua de 04 iulie a.c., in jurul orelor 01.30, o patrula de politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora, in timp ce executa o misiune de supraveghere, a observat langa podul de pe canalul Jijia, in apropierea localitatii Opriseni, patru barbati care pescuiau cu plasa de dimensiuni mari.

In urma legitimarii au fost identificati Marius I.N., Octavian S., Florin C., Ion B., cu varste cuprinse intre 23 si 42 ani, primii doi cu domiciliul in municipiul Iasi, iar cei din urma in localitatea Opriseni. La fata locului politistii de frontiera au mai descoperit si o barca pneumatica pe care barbatii au folosit-o.
Politistii de frontiera au intocmit celor in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de “producerea, importul, comercializarea, detinerea sau folosirea la pescuit de catre persoanele neautorizate a navoadelor, voloacelor, prostovoalelor, varselor, vintirelor, precum si a altor tipuri de unelte de pescuit comercial”. Plasa si barca in valoare de 100 lei, fiecare, au fost indisponibilizate in vederea continuarii cercetarii, urmand a fi introduse in camera de corpuri delicte a Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Iasi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: