Locuri fruntaşe ocupate de juniorii ieşeni la box

Săptămâna trecută , la Târgu Mureş s-a desfăşurat un turneu de box ,ce a avut ca scop principal verificarea sportivilor juniori , care în toamnă ,20-24 septembrie 2010, vor participa la Campionatul Naţional de Box.La această competiţie au participat 80 de boxeri din toată ţara.

Iaşul a fost reprezentat de juniorii de la CSS Unirea- Soroceanu,care, după o competiţie acerbă desfăşurată timp de trei zile ,s-au clasat pe primele locuri ale clasamentului. Astfel, Ursache Eusebiu, elev în clasa a IX-a la Grupul Şcolar Ion Holban Iaşi, a obţinut locul I la categoria 48 kg,el reuşind să înfrângă în semifinală pubilistul de la Brăila şi obţinând o victorie clară în faţa boxerului din Cluj.La categoaria 54 kg, Sorin Alexoae, elev în clasa a X-a la Liceul cu Program Sportiv Iaşi, s-a clasat pe locul II. Tot locul II a fost ocupat şi de Sergiu Stolniceanu, elev în clasa a X-a la Liceul Nicolina Iaşi, la categoria 60 kg.”Suntem foarte mulţumiţi de rezultatele obţinute de lotul nostru, rezultate pe care sperăm să le repetăm şi în toamnă , la Campionatul Naţional de Box.Ţin să le mulţumesc în mod special sponsorilor noştri, fără sprijinul cărora nu am reuşi să ne deplasăm în ţară ,pentru a participa la diferite competiţii: CSŞ Unirea, SCM Prod-Artiz Com 2005, SC Prestarea SRL şi SC Piemonte INN SRL”, a afirmat antrenorul CS Unirea Soroceanu, Viorel Soroceanu.
Următoarea competiţie la care vor participa pugiliştii ieşeni se va desfăşura la Roman ,pe 17 iulie, când va avea loc „Cupa Laminorul”, ce va fi urmată în perioada 4-10 august de Cupa României-Box Feminin, la Constanţa.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: