În prima zi de înscrieri , la “Cuza” şi-au depus dosarele 927 de candidaţi

În perioada 12-17 iulie, Universitatea “Al.I.Cuza”Iaşi organizează admitere la cele 15 facultăţi.Pentru sesiunea din iulie 2010 sunt disponibile 3.325 de locuri la buget, 5.490 locuri cu taxă şi 15 locuri disponibile pentru cetăţenii din Republica Moldova.

În prima zi de înscrieri , la cele 15 facultăţi disponibile din cadrul Universităţii “Al.I.Cuza” Iaşi s-au înscris 927 de candidaţi.Cei mai mulţi s-au înscris la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEEA),unde în prima zi pe cele 821 de locuri la buget s-au înscris 173 de candidaţi, urmată de Facultatea de Drept unde şi-au depus candidature 148. O altă facultate unde s-a înregistrat un număr ridicat de înscrieri este şi Facultatea de Litere, specializarea Limbă şi Literatură, 87 de candidaţi, urmată de Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, specializarea Psihologie, 80 de candidaţi. La facultatea de Informatică în prima zi şi-au depus dosarele 70 de candidaţi, iar la Facultatea de Geografie şi Geologie, specializarea Geografie, 57 de candidaţi.Înscrierile continuă oână sâmbătă, 17 iulie, urmând ca până cel târziu 20 iulie să fie afăşate rezultatele finale. Admiterea se realizează în baza unui concurs de dosare, iar taxa de înscriere poate ajunge la 250 lei, în timp ce taxele de studiu sunt cuprinse între 1.600 şi 3.000 lei/an.
În aceeaşi perioadă cu admiterea la studiile de licenţă se desfăşoară şi admiterea la studiile de masterat, unde au fost scoase la concurs 2.100 de locuri fără taxă, respectiv 2.400 de locuri cu taxă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: