Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” începe pe 15 iulie sesiunea de înscrieri pentru admiterea 2010

Înscrierile la licenţă şi master de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară încep joi, 15 iulie. Până pe 25 iulie programul de înscrieri va fi între orele 8.00 – 16.00 inclusiv sâmbăta şi duminica.
USAMV Iaşi promovează şi în acest an o ofertă atractivă, care cuprinde, pe lângă oportunităţi de studiu în specializări căutate pe piaţa muncii, condiţii foarte bune de cazare, masă şi recreere în campusul studenţesc şi diverse facilităţi pentru studenţi. Cei care optează pentru a deveni studenţi ai USAMV Iaşi au la dispoziţie o ofertă educaţională diversă şi competitivă, diplomele fiind recunoscute în toate ţările Uniunii Europene. Peste 800 de locuri, finanţate de la bugetul de stat sau cu taxă, sunt scoase la concurs în cadrul a treisprezece specializari la Facultăţile de Agricultură, Horticultură, Zootehnie şi Medicină Veterinară. Astfel, cei care se înscriu la Facultatea de Agricultură pot opta pentru: agricultură, montanologie, inginerie economică în agricultură, tehnologia prelucrării produselor agricole sau biologie; la Horticultură viitorii studenţi se pot specializa în horticultură, peisagistică sau ingineria mediului. În cadrul Facultăţii de Zootehnie, studenţii pot opta pentru specializările: zootehnie, piscicultură şi acvacultură, inginerie şi management în alimentaţia publică şi agroturism, controlul şi expertiza produselor alimentare. La Facultatea de Medicină Veterinară studenţii se pot înscrie la specializarea cu acelaşi nume. Nu mai puţin important este faptul că viitorii studenţi ai Universităţii beneficiază de condiţii moderne de cazare în campusul studenţesc, în cămine renovate şi dotate cu săli de bucătărie şi spălătorie, precum şi de o bază sportivă completă cu terenuri şi sală de sport. Admiterea se face pe bază de concurs de dosare, la media de admitere luându-se în calcul: media la bacalaureat în proporţie de 25 % şi media celor 4 ani de studiu din liceu în proporţie de 75%. Taxa de înscriere este de 150 lei. De o reducere de 50 % beneficiază candidaţii care vin din localităţile afectate de inundaţii. Pentru mai multe informaţii privind admiterea cei interesaţi pot consulta site-ul http://www.uaiasi.ro/admitere2010.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: