Dornici de munca au trecut inot raul Prut

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au descoperit doua persoane din Republica Moldova, care au trecut ilegal frontiera, cu intentia de a cauta un loc de munca.

In data de 15 iulie a.c, in jurul orelor 15.05, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au fost anuntati de catre un localnic despre prezenta a doi cetateni pe directia localitatii de frontiera Bosia, pe malul drept al raului Prut.

La fata locului s-a deplasat echipa de interventie de la nivelul sectorului care i-a legitimat pe cei doi, dovedindu-se ca sunt cetateni din Republica Moldova.

Din verificarile efectuate s-a constatat ca cei doi sunt Valeriu B. de 20 ani si Ion B. de 21 ani. Barbatii au declarat ca trecusera inot raul Prut, in jurul orelor 15.00 si intentionau sa ajunga in municipiul Iasi pentru a cauta un loc de munca, iar ulterior intr-o tara din spatiul Schengen.

Persoanelor in cauza li s-a intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecere ilegala a frontierei, fiind prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, pentru dispunerea masurilor legale.

Dupa definitivarea cercetarilor cetatenii vor fi predati autoritatilor de granita ale statului vecin.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: