14 case reconstruite, cu mortar de zidarie Tassullo, donat sinistratilor din Serbauti

Donatia consta in mortar de zidarie ce va ajuta la construirea si reconstruirea a 14 case. Gestul a fost facut de firma producatoare de materiale de constructii Tassullo ce a dorit sa sustina oamenii afectati de inundatii din localitatea Serbauti, judetul Suceava.

Satul a fost grav afectat de inundatii. In data de 28 iunie viitura a traversat localitatea, ajungand in unele zone pana la 7 m. Multe gospodarii au suferit daune majore, 6 dintre ele fiind distruse total.

Materialele donate vor ajuta la ridicarea a 6 case si la repararea a inca 8. Lucrarile, in curs de desfasurare, sunt coordonate de consiliul judetean Suceava. Pe langa organele abilitate, in jur de 35 de localnici isi ajuta consatenii.

“Speram ca donatia facuta sa fie ca o raza de soare pentru sufletele celor afectati, mai ales ca lucrarile vor fi terminate in luna octombrie. Am ales special mortarul de zidarie fiindca este unul dintre cele mai importante materiale de constructii in ridicarea si repararea unei case. Multumirile localnicilor ne-au adus numai bucurii si dorinta de a reveni cu noi donatii.” declara Catalin Serban, reprezentant Tassullo Romania.

Produsele donate, mortar de zidarie, T300 si T-SPAN, au un inalt grad de aderenta si elasticitate. Tot pentru siguranta unele case se contruiesc intr-o zona mai inalta din comuna Serbauti.

Reclame

One response to this post.

  1. Si eu vreau sa imi construiesc o casa de lemn si acum ma documentez peste tot despre ele.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: