Concurenţă strânsă la admiterea USAMV Iaşi: 2,50 candidaţi pe un loc

Concurenţă mare anul acesta la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) Iaşi: 2,50 candidaţi pe un loc.

Duminică, 25 iulie, este ultima zi în care absolvenţii de liceu se mai pot înscrie la una din facultăţile din cadrul USAMV Iaşi, care anul acesta sunt la mare căutare.Situaţia înscrierilor ieri arăta astfel: pe cele 534 de locuri la buget s-au înscris 1.337 de absolvenţi. Cea mai mare concurenţă se înregistrează la Facultatea de Zootehnie, specializarea „Controlul şi expertiza produselor alimentare”, unde sunt 10,40 candidaţi pe un loc.
Admiterea se face pe bază de concurs de dosare, la media de admitere luându-se în calcul: media la bacalaureat în proporţie de 25 % şi media celor 4 ani de studiu din liceu în proporţie de 75%. Taxa de înscriere este de 150 lei. De o reducere de 50 % beneficiază candidaţii care vin din localităţile afectate de inundaţii. Pentru mai multe informaţii privind admiterea, cei interesaţi pot consulta site-ul http://www.uaiasi.ro/admitere2010.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: