40 de ofiţeri din cadrul IJPF Iaşi avansaţi de “Ziua Poliţiei de Frontieră”

De ziua lor, 24 iulie-“Ziua Poliţiei de Frontieră”, au fost avansati, in gradul profesional urmator, 40 ofiteri si 225 agenti de politie de frontiera.

In data de 24 Iulie 1864, domnitorul Al. I. Cuza, prin Decretul 893 a unificat institutiile graniceresti din Tara Romaneasca si Moldova, punand bazele unui sistem unitar, modern de paza a hotarelor tarii.Pentru a sarbatori aceasta zi importanta pentru fiecare politist de frontiera, in ziua de 23 iulie 2010 la sediul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Iasi si la sediile structurilor subordonate, s-au desfasurat festivitati dedicata acestei zile.Festivitatile au debutat cu mesajele de felicitare transmise de catre Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor si de catre chestorul principal Ioan Buda, Inspectorul General al Politiei de Frontiera Romane.

“Pentru rezultate exceptionale obtinute prin activitatea pe care au desfasurat-o, si pentru modul in care au indeplinit atributiile, au fost avansati, inainte de indeplinirea stagiului minim in grad, 9 ofiteri si 5 agenti, de asemenea au fost citite ordinele de avansare, la termen, in gradul profesional urmator pentru 31 de ofiteri si 220 de agenti.Adresam felicitari politistilor de frontiera, cei care prin activitatea desfasurata si-au adus aportul ca Politia de Frontiera sa fie considerata o institutie moderna, flexibila si eficienta, care sta in slujba cetateanului”, a declarat inspector principal de poliţie Denis Mihaela Lazăr, purtător de cuvânt al IJPF Iaşi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: