180 de locuri disponibile la master pentru sesiunea din septembrie la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei de la „Cuza”

Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii „Al.I.Cuza” Iaşi este singura facultate care a afişat numărul de locuri libere pentru studii universitare de master pentru sesiunea septembrie 2010: 180 de locuri, dintre care 26 de locuri la ID.

Sesiunea din toamnă debutează pe 6 septembrie, când se dă startul înscrierilor, ultima zi fiind 11 septembrie, urmând ca în perioada 12-14 septembrie să se realizeze selecţia candidaţilor şi afişarea rezultatelor.În această sesiune nu există nici un loc disponibil la buget, toate locurile fiind ocupate încă din iulie.La specializarea „Psihologie” există patru programe de master, dintre care unul la ID, 52 de locuri în total.Cele patru programe de master sunt: „Psihologie educaţională şi consiliere”, zi-16 locuri, „Relaţii umane şi comunicare”, zi-17 locuri , „Terapii de cuplu şi de familie”, zi-13 locuri şi „Psihologia medierii conflinctelor”, ID-6 locuri..
La specializarea „Ştiinţe ale Educaţiei” sunt şapte programe de master, dintre care două sunt în premieră. Este vorba despre „ Didactici aplicate pentru învăţământul primar”,zi -25 de locuri şi „Educaţie timpurie”, zi-25 de locuri. Celelalte programe de master au disponibile numai locuri cu taxă. Acestea sunt „ Diagnoză şi intervenţie la persoanele cu cerinţe speciale”, zi-25, locuri „Medierea conflinctelor în educaţie”, zi-8 locuri, „Politici şi management în educaţie”, zi-12 locuri, „Relaţii şi strategii interculturale”, zi-13 locuri şi „Managementul educaţiei adulţilor”,ID-20 locuri.Ultima medie de admitere pe locurile bugetate în sesiunea din iulie a fost 7,56 .
Durata studiilor este de 2 ani (4 semestre), iar taxa de şcolarizare este de 1.250 RON/semestru.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: