BRD a lansat astazi la Iaşi Instant Pay , serviciul de plăţi rapide

Astăzi, BRD-Groupe Societe Generale a lansat ,în premieră la Iaşi, soluţia Instant Pay, o tehnologie de plată rapidă contactless, bazată pe tehnologia Master Card Pay Pass.

Prima bancă din România care a implementat serviciul de plăţi cu carduri, BRD-Groupe Societe Generale, vine astăzi cu o nouă ofertă, o tehnologie de plăţi ultrarapide, şi anume cardul contacless Instant Pay. Acest card este emis sub formă de sticker sau sub formă de breloc şi poate fi folosit în mod exclusiv pentru plăţi la comercianţii din România sau din străinătate unde ,este afişată sigla Master Card Pay Pass.Cardul este ataşat unui cont curent în lei ,cu card Maestro sau Master Card, este foarte uşor de folosit, poate fi lipit oriunde, pe telefonul mobil, portofel,MP3 player etc şi este utilizat la cumpărături de maxim 100 lei. Utilizatorii cardului Instant Pay trebuie informaţi că BRD-Groupe Societe Generale nu percepe comision pentru tranzacţiile efectuate, iar pentru administrarea anuală a cardului se percepe un comision fix de 25 de lei.„Cu ajutorul acestui card se plăteşte orice , cu condiţia ca tranzacţia să fie sub 100 lei , fără a fi necesară tastarea codului PIN. Într-o zi se pot face 10 astfel de tranzacţii, suma maximă admisă fiind de 1.000 lei/zi. Pentru plăţi mai mari de 100 lei se procedează la validarea codului PIN , urmând ca tranzacţia să fie efectuată din disponibilul de pe card”, a explicat Virgil Popescu, responsabil marketing în cadrul BRD Iaşi.
Tehnologia de plată contactless este folosită cu mult succes pe scară largă în ţările din Europa occidentală şi nu numai, în ţara noastră fiind prezentă în 9 mari oraşe: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Constanţa, Braşov, Sibiu, Ploieşti, Piteşti, iar de azi şi la Iaşi.
BRD are peste 2,2 milioane de carduri valide şi operează cu o reţea de peste 1.450 de bancomate şi 20.000 de dispozitive pentru plata cu cardul la comercianţi. Banca are peste 2,5 milioane de clienţi ( peste 200.000 pe plan local) şi operează cu o reţea de peste 930 de unităţi bancare la nivel naţional.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: