Doar două zile au la dispoziţie absolvenţii care vor promova examenul de bacalaureat pentru a se înscrie la facultate

Absolvenţii care susţin bacalaureatul în sesiunea a doua, care se va desfăşura în perioada 23 august-9 septembrie şi doresc să-şi continue studiile, vor avea doar două zile la dispoziţie pentru a se înscrie la facultate.

Sesiunea a doua a examenului de bacalaureat începe pe 23 august, mai târziu cu o săptămână faţă de anul trecut, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 9 septembrie. Decalarea sesiunii de toamnă cu o săptămână îi pune în mare dificultate pe cei care promovează bac-ul şi doresc să-şi continue studiile , din cauză că înscrierile la universităţile de stat au loc între 1-11 septembrie. De exemplu, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iaşi, înscrierile pentru locurile rămase disponibile după sesiunea din vară, vor avea loc între 6-11 septembrie, urmând ca în următoarele zile să fie afişate rezultatele finale.
Absolvenţii care nu reuşesc să se înscrie la o facultate de stat, pot opta pentru o facultate privată, la aceste universităţi înscrierile în anul universitar 2010/2011 se încheie pe 1 octombrie.
La nivelul judeţului Iaşi s-au înscris 2.400 de elevi pentru a susţine examenul de bacalaureat, sesiunea august-septembrie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: