Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” începe pe 6 septembrie a 2-a sesiune de înscrieri pentru admiterea 2010

Înscrierile la licenţă, master şi ID de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară încep luni, 6 septembrie. Până pe 16 septembrie programul de înscrieri va fi între orele 8.00 – 16.00, iar cei interesaţi de învăţământul la distanţă au timp pentru a veni la înscrieri până pe 25 septembrie. Sesiunea de admitere din luna septembrie se va desfăşura doar pentru locurile rămase libere după admiterea din vară. Numărul de locuri disponibile pe întreaga Universitatea este de 97 la studiile de licenţă, 105 la master şi 450 la ID.
La Facultatea de Agricultură au mai rămas 47 de locuri, din care 7 sunt cu finanţare de la buget. Acestea sunt pentru tinerii interesaţi de specializarea Biologie. Tot în cadrul Facultăţii de Agricultură mai sunt 15 locuri cu taxă la specializările Agricultură şi Montanologie, 15 locuri cu taxă sunt la inginerie economică în agricultură, iar alte 10 locuri cu taxă sunt disponibile la specializarea Biologie. Tinerii interesaţi de Facultatea de Horticultură au la dispoziţie 30 locuri cu taxă la specializările Peisagistică, Ingineria mediului şi Horticultură. Facultatea de Zootehnie pune la dispoziţia candidaţilor 10 locuri cu taxă la specializările Zootehnie, Piscicultură şi acvacultură. La Facultatea de Medicină Veterinară toate locurile scoase la concurs au fost ocupate în prima sesiune de admitere.
USAMV Iaşi oferă, pe lângă oportunităţi de studiu în specializări căutate pe piaţa muncii, condiţii foarte bune de cazare, masă şi recreere în campusul studenţesc şi diverse facilităţi pentru studenţi. Viitorii studenţi ai Universităţii beneficiază de condiţii moderne de cazare în campusul studenţesc, în cămine renovate şi dotate cu săli de bucătărie şi spălătorie, precum şi de o bază sportivă complexă, cu terenuri şi sală de sport. Admiterea se face pe bază de concurs de dosare, la media de admitere luându-se în calcul: media la bacalaureat în proporţie de 25 % şi media celor 4 ani de studiu din liceu în proporţie de 75%. Taxa de înscriere este de 150 lei.
Pentru mai multe informaţii, privind admiterea, cei interesaţi pot consulta site-ul http://www.uaiasi.ro/admitere2010.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: