Pentru curajul său,un moldovean a fost răsplătit de poliţiştii de frontieră ieşeni cu o lucrare penală

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni au retinut un barbat din Republica Moldova care a trecut inot raul Prut pentru a impresiona cativa prieteni.
Pe 12 septembrie un politist de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni, aflat in timpul liber si-a informat colegii ca pe directia localitatii de frontiera Grozesti, o persoana a trecut raul Prut inot, din Republica Moldova in Romania.
In scurt timp, barbatul a fost preluat de catre o echipa de interventie din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni. Cu ocazia cercetarilor efectuate politistii de frontiera au constatat ca acesta este cetatean moldovean, in varsta de 25 de ani si se numeste Ruslan M. Barbatul a declarat ca era la pescuit, impreuna cu cativa prieteni si in urma discutiilor purtate a vrut sa dea dovada de curaj trecand inot raul Prut.
„Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat, fiind prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Raducaneni, pentru dispunerea masurilor legale.
Evenimentul de frontiera a fost cercetat de politistii de frontiera ieseni in comun cu autoritatile de frontiera ale Republicii Moldova.
Dupa definitivarea cercetarilor Ruslan M. va fi predat autoritatilor de granita ale statului vecin”, a declarat inspector principal de poliţie Denis Mihaela Lazăr, purtător de cuvânt al IJPF Iaşi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: